Over Dyade Groep 

 

 

 

 

Dyade draagt bij aan de kwaliteit van onderwijs en kinderopvang.

 

Dyade werkt voor schoolbesturen met in totaal zo’n 40 duizend medewerkers. Met een gemiddelde van 10 leerlingen per medewerker op een school, werken we dus voor de toekomst van 400 duizend kinderen. Daarmee leveren we, indirect, een maatschappelijk substantiële en relevante bijdrage aan de toekomst van de kinderen van Nederland. Dát bindt, motiveert en inspireert ons.

Wij werken met zo’n 200 medewerkers, vanuit vier regionale vestigingen of op locatie. Als organisatie willen we de komende jaren verdergaande automatisering mogelijk maken en verder doorgroeien in kwaliteit van personeel. Hiermee vergroten we onze impact als partner achter het primaire proces.

Werken bij Dyade betekent:

  •        Uitdagende en verantwoordelijke functies in een dynamische, informele en groeiende organisatie;
  •        Een marktconform salaris met een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot flexibel werken;
  •        Een prettige werksfeer;
  •        Een platte bedrijfscultuur waar eigen inbreng wordt gewaardeerd;
  •        Een platte bedrijfscultuur waar eigen inbreng wordt gewaardeerd;
  •        Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
  •        Een 40-urige werkweek;
  •        Een aanstelling voor de duur van een jaar.

Om te kunnen voldoen aan de steeds veranderende behoefte vanuit het onderwijs, is Dyade op zoek naar energieke en flexibele professionals. Wil jij onderdeel uitmaken van een bedrijf dat constant in beweging is, kijk dan snel bij onze vacatures!

 

Arbeidsvoorwaarden

Dyade biedt je goede arbeidsvoorwaarden aan.
Naast een goed salaris bieden we een uitstekende pensioenvoorziening, een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een thuiswerkvergoeding, een cafetariaregeling via FiscFree om met belastingvoordeel interessante producten aan te schaffen, voordeelservice met korting op o.a. verzekeringen en meer leuke voordelen.

Hybride werken is helemaal van nu. Afhankelijk van je functie krijg je flexibiliteit in werktijden en kun je deels vanuit huis en deels op kantoor werken om werk en privé in evenwicht te houden.
Je ontvangt een laptop van de zaak, zodat je overal aan de slag kunt.

Afhankelijk van hoe je reist, bieden we je een OV Business Card of een goede kilometervergoeding aan. Voor sommige functies moet er veel gereisd worden naar de klant. Afhankelijk van je functie en bij veel te maken zakelijke kilometers, is een leaseauto ook een optie.