Arbeidsvoorwaarden

Dyade biedt je goede arbeidsvoorwaarden aan.
Naast een goed salaris bieden we een uitstekende pensioenvoorziening, een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een thuiswerkvergoeding, een cafetariaregeling via FiscFree om met belastingvoordeel interessante producten aan te schaffen, voordeelservice met korting op o.a. verzekeringen en meer leuke voordelen.

Hybride werken is helemaal van nu. Afhankelijk van je functie krijg je flexibiliteit in werktijden en kun je deels vanuit huis en deels op kantoor werken om werk en privé in evenwicht te houden.
Je ontvangt een laptop van de zaak, zodat je overal aan de slag kunt.

Afhankelijk van hoe je reist, bieden we je een OV Business Card of een goede kilometervergoeding aan. Voor sommige functies moet er veel gereisd worden naar de klant. Afhankelijk van je functie en bij veel te maken zakelijke kilometers, is een leaseauto ook een optie.

Open Sollicitatie

Voel jij je aangesproken door de energie en het werkveld van Dyade? Stuur jouw open sollicitatie en pakkende motivatie naar Babette Mathyi (HR Consultant) via vacatures@dyade.nl

Openstaande vacatures

Hieronder zie je een overzicht van alle openstaande vacatures. Klik erop om de vacature tekst te bekijken. Hier kan je vervolgens ook solliciteren. We zien je sollicitatie graag tegemoet.